Caprese eitjes uit de oven

1 persoon
Bereidingstijd: 25 minuten

 

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 3 cherrytomaatjes
  • 2 plakjes mozzarella
  • 2 blaadjes basilicum
  • Peper & zout
  • Olijfolie

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius (hetelucht). Snijd de cherrytomaatjes doormidden. Snijd de mozzarella in stukjes of koop kant-en-klare mozarrella bolletjes. Vet de drie schaaltjes in met wat olijfolie.

Doe de tomaatjes, de mozzarella en de basilicumblaadjes in de schaaltjes. Het is belangrijk dat de schaaltjes geschikt zijn voor de oven. Breek 2 eitjes boven de schaaltjes met de ingrediënten. Strooi er naar smaak nog wat peper en zout overheen. Zet de caprese eitjes 15-20 minuten in de oven. Serveer met wat geroosterd brood.

Dit is een recept van foodblogger Pauline, van uitpaulineskeuken.nl