Blij met een ei

Wie verdient er een ei-verrassing?

Heb jij de beste oma? Staat jouw vriend(in) altijd voor je klaar? Wie verdient een verrassing? In 2019 verzamelt Blij met een ei-presentator Florian de mooiste verhalen van verliefde pubers, onverschillige kinderen, dankbare ouders en leuke opa’s en oma’s. Florian helpt hen om een familielid, geliefde, collega, begeleider of vriend(in) te verrassen met een heerlijk gerecht met eieren!

 

Stuur jouw verhaal in

Ben jij een kook- of bak liefhebber en wil jij graag iemand verrassen met een ei-gerecht omdat hij of zij dat verdient? Wil jij samen met Florian een keertje uitpakken in jouw keuken voor een dierbare? Meld je dan snel aan als kandidaat. We zoeken in totaal 8 grappige en ontroerende verhalen.

Vergeet niet om een recente foto van jezelf en van de persoon die jij wilt verrassen toe te voegen aan de inschrijving. Heb je vragen hierover? Stuur dan een e-mail naar info@altijdweervooreenei.nl.

 

Meld je nu aan!

 

Inschrijvingen worden door onze redactie beoordeeld. Als jouw verhaal in aanmerking komt voor een uitzending wordt jij telefonisch benaderd voor een korte kennismaking met onze redactie. Opnames vinden in overleg plaats en nemen een dagdeel in beslag. Samen met Florian maak je een gerecht in jouw keuken en ga je onderweg naar de persoon die jij wilt verrassen. De afleveringen worden gedeeld op Facebook en zijn te zien op Youtube.

Kijk de mooiste Blij met een ei-verrassingen terug!

Verrassen doe je met een heerlijk gerecht met eieren. Van zelfgebakken cake tot een gebakken ei in de vorm van een hart. Je ziet het allemaal in Blij met een ei!  Krijg je er geen genoeg van? Kijk dan hier alle afleveringen.

Auke verrast Esther met een zelfgebakken cake

In deze aflevering van Blij met een ei gaat Florian op bezoek bij Auke in Arnhem. Samen maken ze een verrassing voor de vriendin van de vader van Auke: Esther. Ze verdient het om in het zonnetje gezet te worden voor haar harde werken voor kindergasthuis De Boeg.