fbpx
 

Speel jij binnenkort de ei-game bij CORPUS?

Weet jij hoeveel eieren een kip per dag kan leggen? En welke voedingswaarde eieren bevatten? Je ontdekt het binnenkort bij CORPUS! Blij met een ei en CORPUS werken aan een interactieve belevenis over de rol van het ei in een verantwoord voedingspatroon, de ei-game.

Eieren en de voedingswaarde daarvan krijgen een steeds prominentere rol binnen de schijf van vijf. “Het ei mag daarom niet meer ontbreken bij CORPUS”, vindt Alex Janssen, voorzitter van Blij met een ei. “Bezoekers kunnen veel leren over de rol van eieren in een verantwoord voedingspatroon. Een ei is lekker en bovendien heel gezond, want eieren bevatten essentiële voedingsstoffen.” Ook CORPUS wist dat eieren belangrijke voedingswaarde bevatten voor het lichaam. Op Wereld Ei Dag in oktober 2018 ondertekenden Blij met een ei en CORPUS een samenwerkingsovereenkomst.

Mijn CORPUS

Een bezoek aan CORPUS bestaat uit twee onderdelen; de spectaculaire ‘reis door de mens’ en het interactieve gedeelte ‘mijn CORPUS’. “Bij CORPUS gaat het niet alleen om de organen en orgaansystemen van het menselijk lichaam”, vertelt Laurens Geurtz, marketingmanager bij CORPUS. “Onze bezoekers krijgen vooral bewondering over hoe alle processen in ons lichaam werken en leren hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen. Het draait om voldoende beweging, verantwoord eten en een gezond leven. Eieren passen daar heel goed bij en mogen daarom niet ontbreken in ‘mijn CORPUS’.”

Ei-game

Bezoekers van CORPUS kunnen er vanaf nu niet meer omheen; het ei heeft een eigen game in ‘mijn CORPUS’. Een leuke game waarin allerlei leuke feiten en weetjes over eieren naar voren komen. Op interactieve wijze ervaart de bezoeker het effect van voedingsstoffen in eieren op het menselijk lichaam.

Reden genoeg om binnenkort een bezoek aan CORPUS te plannen!