Britse ‘toad-in-the-hole’

Britse ‘toad-in-the-hole’

Leuk, snel en eenvoudig ontbijtje voor kinderen!

 

2 personen 
Bereidingstijd: 15 minuten

 

Ingrediënten

  • 2 sneetjes wit brood
  • 2 eieren
  • 2 theelepels olijfolie
  • Zout en peper naar smaak

 

Bereiding

Steek uit het midden van elke boterham een vormpje, bijvoorbeeld van een hartje. Vet een braadpan in met olijfolie en rooster het brood (incl. het uitgesneden vormpje) op laag tot matig vuur aan beide kanten (5 minuten per kant). Haal het uitgestoken vormpje, bijvoorbeeld het hartje, uit de pan. Bak in het midden van elke snee brood een ei. Dek de pan af met een deksel en bak het ei totdat de eidooiers beginnen te verdikken (5 à 6 minuten).
Breng op smaak met zout en peper en gebruik het uitgestoken vormpje als decoratie.
Eet smakelijk!

 

Britse ‘toad-in-the-hole’

 

Heb je nog eieren over? Bewaar ze dan niet in de koelkastdeur, maar in de originele verpakking. Lees hier meer hoe je het beste eieren bewaard.