Lekker recept?

Gevulde eieren

Een gezond en lekker retro feesthapje!

 

6 personen 
Bereidingstijd: 30 minuten

 

Ingrediënten

  • 6 hardgekookte eieren (gepeld)
  • 2 eetlepels geraspte kaas
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel zure room
  • 4 theelepels fijngesneden uien

 

Bereiding

Snij de eieren in de lengte doormidden, schep de eidooiers eruit en leg deze in een kommetje apart. Druk met een vork de eidooiers plat en voeg de kaas, mayonaise, zure room en uien toe. Meng het geheel goed. Vul de eieren met het mengsel (één eetlepel per ei helft). Bewaar de gevulde eieren gekoeld. Eet smakelijk!

Tip: Zin in een gevuld eitje voor lunch of picnic? Bereid het mengsel thuis voor en vul de ei helften pas ter plaatse.
Maak de lunch of picnic compleet met deze lekker salade van tomaat-avocado en ei.

Gevulde eieren

Gevulde eieren