Komkommer met ei salade

2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten

 

Ingrediënten

  • 3 eieren (maat M)
  • een halve komkommer
  • 1 sjalotje
  • 1 eetl. mayonaise op yoghurtbasis
  • 2 eetl. Griekse yoghurt
  • 1 eetl. bieslook of peterselie
  • snufje kerriepoeder
  • snufje zout en peper

 

Bereiding

Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat de eieren na het koken afkoelen onder de koude kraan. Pel de eieren en snijd ze in stukjes of gebruik een eiersnijder.

Snij de halve komkommer in stukken. Snij het sjalotje in kleine stukjes en knip de bieslook/peterselie fijn met een schaar. Meng het sjalotje, de mayonaise, kerriepoeder, yoghurt, bieslook/peterselie en eieren door elkaar. Strooi er naar smaak nog wat peper en zout over. Verspreid het mengsel over de komkommerstukken.