Lekker recept?

Pita-pizza uit de magnetron

 

Je kinderen zaten nog nooit zo snel aan de ontbijttafel!

 

1 persoon 
Bereidingstijd: 2 minuten

 

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 1 theelepel melk
  • gekookte worst
  • 1 pitabroodje (groot)
  • 2 theelepels geraspte cheddar

 

Bereiding

Neem een magnetron-bestendige kom en vet deze in. Klop het ei met de melk los in de kom en voeg daarna de worst toe. Maak het pitabrood warm in de broodrooster. Zet de kom met het eiermengsel ongeveer 30 seconden in de magnetron, haal eruit en duw de randjes die al gaar zijn naar het midden van de kom. Zet de kom daarna nog even terug in de magnetron (15-45 seconden) tot het ei bijna gaar is. Verdeel het eiermengsel over het pitabrood, bestrooi met geraspte kaas en zet nog 10-15 seconden in de magnetron tot de kaas gesmolten is. Wat een lekker begin van je dag!

 

Tip: serveer met vers fruit voor een gezond en compleet ontbijt.

 

Pitta-pizza

 

Heb meer trek in een eiersalade? Dat kan natuurlijk ook!