Lekker recept?

Wentelteefjes

4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten

 

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 200 mililiter melk
  • 1/4 theel. kaneel
  • 8 sneetjes (oud) brood
  • bakboter
  • banenen
  • bosbessen

 

Bereiding

Klop in een kom of diep bord de eieren, melk en kaneel tot een glad geheel. Doop een sneetje brood per keer in het mengsel. Nadat je dit met beide kanten hebt gedaan, laat je het brood een minuut rusten.

 

Verwarm boter in een koekenpan. Als de boter heet is, vul je de pan met de plakken brood. Zorg dat ze niet overlappen. Bak per zijde ongeveer 2 tot 3 minuten en totdat de broodsneetjes goudbruin zijn. Garneer de wentelteefjes met plakjes banaan en de bosbessen.

 

Wentelteefjes

Meer trek in pannenkoeken? Probeer dan eens deze pannenkoekentaart met vers fruit!